Przepraszam co? Kogo ja prosiłem o napisanie mi pod podaniem na Tak? Nikogo. Jeśli kogoś poprosiłem proszę mi pokazac ss'y / nagrania z rozmów na priv / serwerze Rudemu jako jedynemu podesłałem podanie zresztą jak wszystko co się dzieje na forum I jakoś jego wypowiedzi tu nie widzę.
I kto się zachowuje jak dzieciak banując mnie na tydzień z powodem "reklamowania innej gry" Gdy się spytałem czy ktoś idzie w to grać, do tego najpierw musiał by być podpunkt o reklamowania innych gier z tego co jest napisane to jest podpunkt o reklamowaniu innych serwerowni. Przy tym ty zachowujesz się jak byś miał 12 lat bo "nie lubisz tej gry" I to jest powodem bana.. + kilka banów bez powodu bo coś ci się nie podoba mam od Ciebie około 4 bany wszystkie bez powodu. Pomyśl czasem..
Piórka mi obrosły heh no to masno bo ciekawe kto mówił że to mu nie pasuje to mu nie pasuje za to ban gdy tego nie ma w regulaminie.. Może I miałeś opiekuna I większe prawa ale przesadzałeś czasem.
Wypowiedzenia zdania.. hmm jeśli przy tym mnie obraża 50 razy mam prawo zbanować za obrazę jeśli ktoś coś o mnie sądzi niech trzyma to dla siebie.
I odnośnie young'a konto nie jest pod napisanie na Tak;) dzień czy 2 dni wcześniej napisał podanie na administratora albo w tym samym dniu nie wiem dokładnie ale tu się będę spierał.